Igre za razvedrilo Suzana je podjetje z družinsko tradicijo. Prvi začetki segajo v začetek 60 let, ko je podjetje takrat še z dejavnostjo slaščičarn kupilo prve igralne aparate. Takrat je bila tovrstna zabava nekaj novega na tržišču.

 

Leta 1991 je to dejavost nadaljevala Zvonka Kadrijevič in podjetje je dobilo ime Suzana , ki ga nosi še danes . Podjetje je začelo delovati v svojih novih poslovnih prostorih na C.9 avgusta 106 Zagorje . Povečala se je dejavnost najema in prodaje igralnih aparatov . Ker je bilo veliko povpraševanje po igralnih aparatih, se je podjetje hitro razširilo. Delu v podjetju so se pridružili vsi družinski člani .

 

Leta 2002 je dejavnost nadaljeval Valentin Kadrijevič ml, ki podjetje vodi še danes. Podjetje je dobilo svojo novo poslovalnico v Celju na Aškerčevi 14 b, kjer se sedaj nahajajo skladiščni prostori . Ker se je dejavnost najema in prodaje igralnih aparatov razširilo tudi na prodajo izven naše države, je podjetje potrebovalo še dodatne poslovne prostore. Začeli smo z gradnjo novih prostorov v Čemšeniku ( okolica Trojan ) . Kjer ima sedaj podjetje skladišče in razstavni salon produktov, ki jih daje v najem in prodaja. Pričeli smo tudi z razširitvijo dejavnosti na področju najema in prodaje šotorov.

 

Trudimo se zadovoljiti vse naše stranke in jih prepričati, da smo podjetje,ki je vredno njihovega zaupanja.

 

Naš največji uspeh so naše zadovoljne stranke.